ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ

red-whalesΗ πλατεία Στουγιαννάκη απαιτεί ανθρωποθυσία. Ο πρωτομάστορας πρέπει να θυσιάσει την σύζυγο του προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτέλους το στοιχειωμένο έργο ανάπλασης.

Η πλατεία θυμίζει το γιοφύρι της Άρτας, η αρχή έγινε με το «αποτυχημένο» σύγχρονο έργο τέχνης, που φιλοδοξούσε, στην αρχική του έμπνευση, να τιμήσει το κεράσι. Το κεράσι που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ευημερία της πόλης μας. Η συνέχεια ήρθε με ανάπλαση, στη βάση υλοποίησης, υπόσχεσης, της νυν δημοτικής αρχή  για αποκατάσταση της καλαισθησίας της πλατείας.

Η πρώην και νυν δημοτική αρχή δεν υπολόγισαν βέβαια την ανάγκη των πολιτών να συνδυάσουν  την έξοδο τους με την ανάγκη  των παιδιών τους να παίξουν. Σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα οι γονείς θα έβαζαν όρια στα παιδιά τους, εδώ η κάθε ανάπλαση αποτέλεσε μια ιδιότυπη παιδική χαρά.

Σήμερα για άλλη μια φόρα η πλατεία αναπλάθεται η ιστορία έδειξε ότι ή θα προχωρήσουμε στην δημιουργία μιας σύγχρονης πρότυπης παιδικής χαράς ή θα αφήσουμε τα παιδιά μας να αυτοδημιουργήσουν όπως τα προηγούμενα χρόνια, αφού δεν προβλέπεται εμείς οι γονείς να βάλουμε όρια στα παιδιά μας.

 

  ΣΙΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

μέλος δημοτικής παράταξης

Εν εργω

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s