Διαγωνισμός Πρασίνου

pras3 Το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Έδεσσας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση θεσπίζουν από φέτος διαγωνισμό «πράσινου μπαλκονιού», «πράσινης αυλής» και «πράσινης γειτονιάς». pras2Ο διαγωνισμός έχει στόχο να αναδείξει ότι, όλοι μπορούμε να κάνουμε πιο όμορφο το μπαλκόνι μας, την αυλή μας, ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πιο όμορφη τη γειτονιά και την πόλη μας και συγχρόνως να αναδείξει τους δημότες που ευαισθητοποιούνται στην κατεύθυνση αυτή. Απευθυνόμαστε σε όλους τους δημότες μας και τους καλούμε με αφορμή την «Ανθοέκθεση» να κάνουν ένα δώρο πρώτα στον εαυτό τους και την οικογένεια τους και όλοι μαζί στην πόλη. Γιατί τα λουλούδια και το πράσινο είναι ομορφιά, είναι υγεία, είναι ποιότητα ζωής.
Για να δηλώσετε συμμετοχή απευθυνθείτε στη γραμματεία του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Έδεσσας ή τηλεφωνήστε στο 2381023101. Επίσης μπορείτε να στείλετε φωτογραφίες και να δηλώσετε ηλεκτρονικά τη συμμετοχή σας στο e-mail: h.simeonidis@edessacity.gr αναφέροντας ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και Δ/νση.
Η προθεσμία συμμετοχής λήγει την Τετάρτη 18 Μαΐου. Η αξιολόγηση θα γίνει από επιτροπή που θα ορισθεί από το Δήμο Έδεσσας.
pras1Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στο site του Δήμου Έδεσσας http://www.edessa.gr και η επιβράβευση των επιλεγέντων θα γίνει στις 5 Ιουνίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Έδεσσας για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος.
Με τα δώρα στους νικητές του διαγωνισμού δεν επιβραβεύουμε μόνο την συμμετοχή και την προσπάθεια αλλά καθιερώνουμε μία διαδικασία από την οποία θα βγούμε νικητές όλοι.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s