«Επιμορφωτικό-Βιωματικό Εργαστήρι»

4Εγκαινιάζοντας τη νέα Θεατρική περίοδο 2016-2017, το Εδεσσαϊκό Θέατρο με στόχο την προσφορά γνώσης και τη διάχυση εμπειριών, διοργανώνει επιμορφωτικό-βιωματικό εργαστήρι με θέμα «ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ -status- ΘΕΑΤΡΟ ΣΩΜΑΤΟΣ».

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Παρθεναγωγείου Έδεσσας (περιοχή Βαρόσι), αποτελείται από 4 θεματικές ενότητες και θα διεξαχθεί σε δύο τετράωρες συναντήσεις.

Απευθύνεται σε ενεργά μέλη θεατρικών ομάδων, σε όλους όσοι αγαπούν το θέατρο, θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τη θεατρική πράξη, να επικοινωνήσουν, να δοκιμάσουν και να εκφραστούν μέσα από αυτήν ή ακόμα να αποκτήσουν τη γνώση κάποιων παραμέτρων που θα βοηθήσουν να αναπτύξουν κριτήρια αποκωδικοποίησης και αξιολόγησης της θεατρικής τέχνης.

Στόχος του εργαστηρίου είναι να βοηθήσει την ομάδα, να αντιληφθεί και να εργαστεί πάνω στους δραματικούς άξονες ενός έργου, τα δεδομένα ενός ρόλου και να υποδείξει τρόπους που μπορούν να κάνουν μια ερμηνεία όσο το δυνατόν πιο δυναμική.

Καλούνται να συμμετέχουν όλοι όσοι θα ήθελαν να ασχοληθούν με το Θέατρο όχι μόνο ως ενεργά μέλη μιας ομάδας αλλά και σε επίπεδο εν δυνάμει γνώσης και κατανόησης του αντικειμένου.

* Προτείνουμε ένδυση που να επιτρέπει την άνεση κινήσεων και απαραίτητα εφόδια, ένα ζεύγος λεπτές κάλτσες, μαντήλι για να καλύψετε τα μάτια σας και ένα παρεό για να ξαπλώσετε το σώμα σας.

 

Εισηγήτρια Εργαστηρίου : Χρύσα Αλεξάκη

Θεατροπαιδαγωγός-εμψυχώτρια-δασκάλα Θεατρ. αυτοσχεδιασμού

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s