«Νέοι ορίζοντες για το Εδεσσαϊκό Θέατρο»

 

kr2Το Φεστιβάλ της Κασσάνδρας είναι από τα πλέον γνωστά και σημαντικότερα γεγονότα στην περιοχή της Χαλκιδικής, διαρκεί από τις αρχές Ιουλίου μέχρι τα τέλη Αυγούστου, διεξάγεται στο αμφιθέατρο της Σίβηρης και αποτελεί μια όαση καλοκαιρινή συνδυάζοντας για τους χιλιάδες των επισκεπτών του τις διακοπές και την ξεκούραση με την Τέχνη και τον Πολιτισμό.

Μεταξύ άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων, το Θέατρο αποτελεί προτεραιότητα της διοργάνωσης στο φετινό 25ο Φεστιβάλ. Η Διοίκηση του Εδεσσαϊκού Θεάτρου, δέχθηκε επίσημη πρόταση για τη συμμετοχή θεατρικού σχήματος στις εκδηλώσεις του Δήμου Κασσάνδρας ενώ παράλληλα με αυτή την πρόταση, το Διοικητικό Συμβούλιο μελετά και την πρόταση-πρόσκληση συμμετοχής στις πολιτιστικές εκδηλώσεις της Κρυοπηγής που επίσης θα διαρκέσουν κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο τρέχοντος έτους.

Η περσινή εμπειρία από την επίσκεψη στο Πολύχρονο και την Κρυοπηγή, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο από τους φιλόξενους οικοδεσπότες-διοργανωτές όσο και από την ενθουσιώδη υποδοχή του θεατρόφιλου κοινού της περιοχής προς την θεατρική ομάδα της  Παιδικής Σκηνής που παρουσίασε το έργο του Θοδωρή Παπαϊωάννου «Το ποτάμι που θύμωσε».

Αξιολογώντας όλες τις παραμέτρους, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι θετικά στην αποδοχή των προτάσεων καθώς θεωρούν πολύ σημαντική την παρουσία και προβολή του Εδεσσαϊκού Θεάτρου εκτός ορίων της πόλης μας,

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s