Φωτιά στα τεκταινόμενα του Δήμου Έδεσσας

Το χθεσινό πρωτοσέλιδο της «Εδεσσαικής» έβαλε φωτιά στα τεκταινόμενα του Δήμου Έδεσσας. Αν και είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για τις αυτοδιοικητικές εκλογές η σοβαρή ανησυχία ενεργών πολιτών για το μέλλον της πόλης ανατρέπει άρδην τα δεδομένα.

Οι πρωτοφανείς συμπεριφορές   από την διοικητική αρχή, η έλλειψη στρατηγικού σχεδιασμού για το μέλλον του Δήμου, καθώς και η ανεπαρκής αντιπολίτευση που θεωρούσε ότι η αλλαγή στο Δήμο θα προκύψει ως φυσικό επακόλουθο (θα πέσει ως ώριμο φρούτο), οδήγησαν στην δημιουργία του νέου.

Έτσι λοιπόν ωρίμασε η ιδέα ενασχόλησης με τα κοινά νέων ανθρώπων που η ενεργοποίηση τους στην ουσία θα ανανεώσει πλήρως το τοπικό πολιτικό σκηνικό του Δήμου μας. Σε συνδυασμό με το γεγονός της θετικής απόφασης για συμμετοχή στο σχήμα ενός παλιού αυτοδιοικητικού πλην νέου ανθρώπου, που έχει ουσιαστική γνώση των αυτοδιοικητικών, δημιουργεί εν τη γενέσει του σοβαρές προοπτικές διεκδίκησης του δημαρχιακού θώκου.

Για την «Εδεσσαϊκή» ο Γιάννης Τσεπκεντζής, φέρεται να συντονίζει ενός διευρυμένου και διεισδυτικού σχήματος από νέους ανθρώπους που αγαπούν την πόλη και θέλουν από κοινού να διαμορφώσουν το μέλλον της. Μια προσπάθεια πραγματικής αλλαγής που χαιρετίζουμε και από την οποία, κανείς ενεργός προοδευτικός πολίτης δεν δικαιολογείται να απουσιάζει.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s