Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας, οι αποχρώσεις ενός εκβιασμού

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, η λανθάνουσα γλώσσα είπε την αλήθεια ή η αλήθεια ειπώθηκε  από μικρό – τρελό; Επειδή ,η κ. Ταμβίσκου δεν είναι μικρή και ως εκ τούτου σύμφωνα με την άποψη του κ. Δημάρχου δεν έχει δικαίωμα ενασχόλησης με τα κοινά (συνταξιοδοτικά πρόθυρα)  και ως «ξένη» δεν πονά τον τόπο όπως η αφεντιά του, η αλήθεια ειπώθηκε από την «τρέλα» της κ. Ταμβίσκου, την εποικοδομητική τρέλα που διέλυσε κάθε επιχείρημα των υποστηρικτών της παράταξης του κ. Γιάννου. Μιας εποικοδομητικής τρέλας που είναι έτοιμη να βάλει φωτιά στο  κατεστημένο. Έτσι, λοιπόν  η  «τρέλα» της κ. Ταμβίσκου αποκαλύπτει ότι η παράταξη του κ. Γιάννου συγκροτήθηκε βάσει εκβιασμών, πιέσεων, εκφοβισμού. Η επιλογή των αρίστων, των άξιων  αποτελούν και αποτελούσαν παχιά λόγια για να επιτελέσουμε τον σκοπό μας την αναρρίχηση στην εξουσία.

Η κ. Ταμβίσκου ως εραστής της πόλης μας όπως δήλωσε (ερωτικός μετανάστης) οφείλει να αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Πως εκβιάστηκε; Ποιοι άλλοι ήταν μπροστά στον εκβιασμό; Για ποιο λόγο ο κ. Ρουμελιώτης γνωστός για το ήθος του και την μετριοπάθεια του εξύβρισε τον Δήμαρχο; Ποιοι άλλοι συνυποψήφιοι της εκβιάστηκαν;

Υ.Γ. Για όσους θα βιαστούν να ισχυριστούν, ότι αυτά περί εκβιασμών είναι ανυπόστατα, θα τους πληροφορήσω ότι τα ιδιαίτερα ευαίσθητα άτομα, οι γυναίκες (ιδιότητες που χαρακτηρίζουν την  κ. Τάμβίσκου) είναι ευάλωτα και  εύκολα μπορούν να χειραγωγηθούν ή  να παγιδευτούν σε αδιέξοδες καταστάσεις,  όταν τους ασκηθεί συναισθηματικός και ψυχολογικός εκβιασμός.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s