Η δημιουργία camper spot είναι απαραίτητη στην Έδεσσα

IMG_20180411_133400.jpgΜία φωτογραφία χίλιες λέξεις. Ο αυτοκινούμενος επισκέπτης της πόλης μας στην προσπάθεια του να βρει ασφαλή σημείο διανυκτέρευσης επέλεξε να σταθμεύσει επί της οδού της 18ης Οκτωβρίου κοντά στο κεντρικό πεζόδρομο. Μια επιλογή που πρέπει να μας προβληματίσει αλλά και να μας αφυπνίσει  για τις τουριστικές υποδομές στην πόλη μας, που έχει χαρακτηριστεί τουριστικός δήμος  από τα μέσα της δεκαετίας του εξήντα και έχει συνεχή επισκεψιμότητα  365 μέρες το χρόνο.

Φυσικά πρέπει να αναφέρουμε ότι ο περιηγητικός τουρισμός αποτελεί ελκυστική και δημοφιλή επιλογή εναλλακτικών διακοπών, ενώ υπολογίζεται ότι περίπου 18.000 αυτοκινούμενα τροχόσπιτα εισέρχονται στην Ελλάδα από την Ευρώπη.

Υπάρχει δηλαδή ένα τουριστικό ρεύμα αυτοκινούμενων τροχόσπιτων που δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους. Έτσι λοιπόν είναι απαραίτητη η δημιουργία στην πόλη μας camper spot δηλαδή μιας υποδομής που θα προσφέρει στον ιδιοκτήτη του αυτοκινούμενου ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, καύσιμα, ειδικούς χώρους για άδειασμα της χημικής τουαλέτας και το κυριότερο ασφάλεια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s