Συνάντηση του υποψ. Δημ. Συμβούλου Έδεσσας Β. Θωμά με τον Γενικό Γραμματέα του Υπ.Εσωτερικών, Κώστα Πουλάκη

20190422_013906.jpgΣυνάντηση στην Αθήνα με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, Κώστα Πουλάκη, είχε πριν από λίγες ημέρες ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Έδεσσας, Βαγγέλης Θωμάς.

Ο κ. Θωμάς, υποψήφιος με την «Κοινωνία σε Κίνηση» και τον Γιάννη Τσεπκεντζή, πήρε την πρωτοβουλία για συνάντηση με τον κ. Πουλάκη προκειμένου να συζητήσει με το έμπειρο κυβερνητικό στέλεχος για θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

«Επιδίωξα την συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠ.ΕΣ. κ. Πουλάκη  με στόχο την ουσιαστική ενημέρωση της παράταξής μας για θέματα που αφορούν τόσο τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όσο και ευρύτερα την κοινωνία και την ανάπτυξη του τόπου μας», σημειώνει ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Έδεσσας και προσθέτει: «Ο χώρος της Αυτοδιοίκησης αποτελεί έναν σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης, ευημερίας και δημοκρατίας. Αυτό το δεδομένο και η πεποίθηση για τη μεγάλη νίκη της παράταξής μας στις εκλογές του Μαΐου, θα σηματοδοτήσουν την αλλαγή σελίδας και μία νέα περίοδο για τον Δήμο Έδεσσας. Ευχαριστώ τον κ. Πουλάκη για την πολύ εποικοδομητική συζήτηση που κάναμε», κατέληξε ο κ. Θωμάς.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s