Στις 26 Μάη συμμετέχω στις εκλογές ψηφίζω αλλαγή, ψηφίζω «Κοινωνία σε Κίνηση»& Σιώνη Τάσο, επιλογή ευθύνης και προσφοράς.

Αναστάσιος Σιώνης

Γεννήθηκα στην #Έδεσσα το 1971, είμαι παντρεμένος με τη Γλυκερία Μυλωνόγλου (Γλύκα) και είμαι #πατέρας τεσσάρων παιδιών {Βασίλη, Μαρία, Φώτη και Κατερίνα}.

Μεγάλωσα στις #Συκιές Θεσσαλονίκης όπου εγκαταστάθηκαν οι γονείς μου λόγω αναζήτησης καλύτερων συνθηκών ζωής. Αποφοίτησα από το 2ο Λύκειο Συκεών και στη συνέχεια σπούδασα στο ΤΕΙ Ηλεκτρονικής Θεσσαλονίκης. Ταυτόχρονα ήμουν #αθλητής των ομάδων ΒΑΟ, Ν. Γενεά Ασβεστοχωρίου, ΠαναθλητικούΣυκεών στα τμήματα πετοσφαίρισης (βόλεϊ). #Διαιτητήςποδοσφαίρου από το 1991, προσέφερα ανελλιπώς τις υπηρεσίες μου στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μέχρι το 2014 ενώ ως Γενικός #Γραμματέας του #Συνδέσμου Διαιτητών #Πέλλας εξακολουθώ να αγωνίζομαι για την επιβίωση του Συνδέσμου αλλά και της ακηδεμόνευτης – ανεξάρτητης διαιτησίας.

Υπηρέτησα ως Κελευστής Ηλεκτρολόγος στο Πολεμικό #Ναυτικό (1995-1997). Εργάστηκα ως υπεύθυνος στο τμήμα Οργάνων της εταιρείας ΑΚΤΩΡ κατά την επέκταση του εργοστασίου της ΕΚΟ για την παραγωγή αμόλυβδης βενζίνης (1997-1998), καθώς και στην εταιρεία ζυγιστικών ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ (1998-1999). Στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκα στον κλάδο του λιανεμπορίου (1999-2000) ενώ το 2000 διορίστηκα μέσω ΑΣΕΠ στο Υπουργείο #Εθνικής #Άμυνας στην Αθήνα ως ΤΕ Μηχανικός – Ηλεκτρονικός.

Μετά από δύο χρόνια στην #Αθήνα επιστρέφω στη #Θεσσαλονίκη όπου ο π. Στέφανος πρωτοπρεσβύτερος του ενοριακού Ναού του Αγίου Δημητρίου Συκεών με τίμησε με τη θέση του επίτροπου-ταμία (2004-2007). Το Σεπτέμβρη του 2007 επιστρέφω στην Έδεσσα πραγματοποιώντας το #όνειρό μου, να ζήσω στον τόπο των προγόνων μου.

Με την επιστροφή μου συμμετέχω ενεργά σε εθελοντικές δράσεις φιλοζωικές, περιβαλλοντικές, αθλητικές, φιλανθρωπικές. #Πρόεδρος του #φιλοζωικούσυλλόγου (2011-2016) και μέλος του συλλόγου πολιτικών υπαλλήλων Κεντρικής Μακεδονίας #ΥΕΘΑ από το 2017. Υποψήφιος Δημοτικός #Σύμβουλος το 2014.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s